tirsdag den 24. marts 2015

Samme mønster, nye trøjer

Okay. Jeg ved godt, at jeg burde forny mig, når det kommer til blusemønstre. Eller buksemønstre for den del. Men blusemønsteret med raglan-ærmerne fra Ottobre passer bare mine unger så godt og kan varieres i det uendelige med forskellige typer jersey. Og så kan saksen efterhånden klippe stoffet selv og symaskinen sy det i søvne, så det går hurtigt og let at få fyldt lidt nyt i skabet.

Denne gang er det blevet til et søskendesæt til lillemand og storemand. Alt stoffet er fundet på lageret i kælderen, som der seriøst trænger til at blive ryddet ud i. Så det arbejder jeg ihærdigt på. Det meste af stoffet kommer oprindeligt fra Stof og Stil (det stribede er dog et arvestof). Mønsteret er fra Ottobre 4/2012. 

Har du mon også et favoritmønster? 

7 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine bluser - de ser meget professionelle ud - og vigtigst: din dreng ser ud til at være tilfreds med indsatsen:)

  SvarSlet
 2. Det er også mit/vores favoritmønster, så hvorfor ændre noget der virker. De er rigtig flotte Bodil - jeg skal altså også i gang med at få brugt eller solgt af lageret! ;o)

  SvarSlet
 3. Det er også mit favorit mønster, fordi det bare virker til mine drenge :)

  SvarSlet
 4. De er lækre Bodil!! Gid Victor stadig gad gå i mit hjemmesyede :( Han siger han gerne vil, men gang på gang kan jeg se at det ikke er hans førstevalg - desværre. Jeg er allermest tilhænger af Ottobre´s mønstre, synes de er vildt gode og nemme at gå til.

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle fede bluser du har fået syet :) Jeg har selv en god stak stof liggende som der skal syes tøj af til min dreng, men der mangler lige lidt timer i døgnet pt ;)

  / Sandie

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)