onsdag den 18. marts 2015

Rock buks til en rock-tøs

Lige siden Trine med den skønne syblog Groovy Baby and Mama for flere år siden fremviste disse überlækre drengebukser i det ternede stof fra Stof og Stil har jeg drømt om at sy et lignende par. I flere år har stoffet så ligget og gloet i kælderen og bare ventet på det rette øjeblik og mønster - indtil Emma i starten af året blev inviteret til rock-fødselsdag. Perfekt lejlighed! Ikke mindst fordi jeg har en buksetøs, der ovenikøbet elsker rock. Queen, Lordi, AC/DC - jo hårdere, jo bedre... Og der er s.. da lidt rock over de her gule tern, ik?

Mønsteret er fra Burda 10/2013, som jeg har syet lidt ind i siderne for at få dem til at passe til min slanke tøs. I liningen og lommerne har jeg vendt vrangsiden ud på stoffet for at få lidt kontrast til ternene (tak for inspirationen, Trine :))


3 kommentarer:

 1. Hvor er hun sej... Dejligt vores børn er så forskellige..

  Og så lige fede bukser, de ser rigtig fine ud og flot syet

  SvarSlet
 2. I like website , by the way ,i hope like the perfect watches , go this website to have a look bab . Now i need to my blog, you can play, relax and fun with games at here
  fliv
  fr9juegos.co
  39games
  1games
  slitherio
  abcya
  agario
  wingsio
  gameofbombs
  friv2015playonline
  mr jump games
  doodle jump
  awesome run 2
  Geometry Dash
  vertix online
  2games

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)