mandag den 9. januar 2012

Pude med børnetegning

Børnetegninger er altid en velkommen gave, men som forælder eller bedsteforælder har man ofte en voksende stak af slagsen og begrænset vægplads. Vi har dynger med tegninger liggende herhjemme, og selvom jeg holder meget af dem alle sammen (eller i hvert fald de fleste :-)), har vi slet ikke nok vægplads til vise dem frem på. Så de fleste ligger i en skuffe - eller i den fine ramme, jeg fik af min søde kollega. Og det er jo synd! For der er noget helt specielt over de naive stregtegninger og fantastiske universer, som børn producerer.

Så i anledning af farmors kommende fødselsdag (som vi fejrede i lørdags), har Emma, Kalle og Otto tegnet en fælles tegning af dem selv med tekstiltusch på et stykke ubleget lærred. Tegningen har jeg siden forvandlet til en pude, som nu pynter i farmors sofa - og giver væggen en velfortjent fridag :-)

Pudebetrækket er let at sy i ønsket størrelse - og er man ikke lige så gode venner med sin symaskine (eller måske helt uden en sådan en), kan man jo købe et pudebetræk i en neutral farve og lade ungerne dekorere den med tekstiltusch.

Emma i venstre side med langt hår - Kalle i højre side med en bule i panden - og Otto
har dekoreret baggrunden og nederste højre hjørne.

9 kommentarer:

 1. Det er en flot pude. Også kjolen er fin og ligner IKKE en dug! Keep up the good work

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare en fin ide, nu ved jeg hvad min mor, som aldrig ønsker sig noget, skal have til sin fødselsdag. Tak for det.
  Kh Stine

  SvarSlet
 3. Det var da en fantastisk ide, må helt sikkert afprøves. Mvh Tina

  SvarSlet
 4. Jeg bliver helt rød i kinderne af al den ros :-) Tusind tusind tak allesammen!!

  Stine, Betina og Tina - jeg glæder mig til at se jeres puder!

  SvarSlet
 5. Hej en skøn ide at bevare børnense kunst.

  SvarSlet
 6. Det er da en helt fantastisk idé :-)

  SvarSlet
 7. Rigtig fin pude og helt sikkert en ide jeg vil bruge herhjemme <3 Jeg har en FB side og vil høre om det er ok, at jeg bruger dit billed af puden og linker til denne side med puden på? Med venlig hilsen Katja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katja, tak for de fine ord! Kan du sende et link til din facebookside, vil gerne se den inden jeg siger ok :) Mvh Bodil

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)