torsdag den 5. februar 2015

En smoothie om dagen...

Vintertid er lig med 11-tals-næser, rustne halse og ømme leder. For at holde "skidtet fra kroppen" fylder vi os for tiden med litervis af sunde smoothies brygget på en masse frugt og grønt. På DBA-bloggen kan du lige nu finde to af mine favoritopskrifter på smoothies af den mere grønne slags. Den ene er helt grøn og lavet på spinat, grønkål, ananas, æble, banan, avocado, citron og ingefær, mens den anden har en skøn rød farve og er lavet af grønkål, jordbær, blåbær, avocado, banan og ingefær.

Synes du at det lyder som lidt mange grøntsager i en smoothie, kan du altid starte ud med de mere almindelige frugtsmoothies og lægge lidt babyspinat eller grønkål i, så smagsløgene successivt vænnes til. Grøntsagssmoothiesene er mindre søde i det end rene frugtsmoothies, men det er en altså bare en vanesag. Og du kan altid søde lidt ekstra med en skefuld honning eller agavesirup. Selv vores tre banditter drikker med stor fornøjelse disse blandede smoothies og får på en helt problemfri måde en del af sin dagsportion af frugt og grønt.

Velbekomme!
2 kommentarer:

  1. Mmm, det er bare grøntsager i bedste form. det lyder umiddelbart som om man har brug for en bugnende frugtskål, men når jeg tænker mig om er det vist kun bær og ananas som ikke har en fast plads i mit køkken.

    SvarSlet
  2. Uhm, forårsstemning på glas!

    - Anne

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)