søndag den 8. februar 2015

College trøje

Jeg er trådt udenfor min bluse-comfortzone og har testet et nyt mønster til Emma. Og bandet og svovlet, sprættet op, bandet endnu en gang og sprættet op på nyt... Derudover er blusen ALT for stor til min slanke tøs, men hellere det end for lille, for hun vokser jo forhåbentlig ind i den om et års tid eller to (så må vi bare håbe at det grafiske mønster ikke er alt for ut på det tidspunkt).

Mønsteret er der vist ikke noget i vejen med. Det er vist mere syersken. Og hendes manglende erfaring med isoli og rib. Øv bøv. Det bølger stadig lidt i kanten i bunden, måske har ribben været for løs fra begyndelsen? 

Mønsteret er fra Ottobre 6/2014. Stoffet er fra Stof og Stil - en økologisk isoli og en mørkblå jersey. Ribben fra Stof 2000. 
5 kommentarer:

 1. Hvor er det en lækker trøje! Jeg kender godt det med at noget tøj er syet på skældsord.
  God dag
  Karen

  SvarSlet
 2. Det er en rigtig flot trøje :-)
  Vi sidder lige og finder inspiration her i Blogland og så dine æggebakker, dine mælkedreng osv. så flot.

  Vi tænkte på om I som familie har lyst til at prøve lykken med et gavekort til Ditbarnsfoto, vi har lige 10 gavekort på højkant :-)

  Søndags hilsner fra Maria & Tina fra "En verden af kunst" på www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
 3. så fine det blir! eg har lignende stoffer, kanskje skal eg sy bluse....vi skal se

  SvarSlet
 4. Hvor er den sød! Men vildt irriterende når det ikke vil, som man selv vil:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)