fredag den 30. januar 2015

Vendbar stjernehue og en glitterbuks

Der er igen kommet lidt gang i den gamle Bernina og overlockeren. Emma trængte desperat til en ny hue, for den gamle var efterhånden mere grå og plettet end farvet. Mønsteret er mit eget, og huen er vendbar med jeansfarvet jersey på den ene side og en bordeaux jersey med pink hjerter på den anden side. Og derpå en stjerne i strygestof.Tøsen fik desuden et par glitterbukser til nytårsaften i et mønster fra Ottobre (1/2013), der efterhånden er en gammel klassiker hos os. Buksen er ret bred om rumpen, så jeg syr den 1 nummer mindre end hun ellers bruger og forlænger benene. 
Nu banker weekenden heldigvis på døren. Hos os står den på diverse fødselsdagsfester, men mon ikke jeg kan presse en sytime eller to ind imellem. Maskinen skriger i hvert fald efter mere... 

Rigtig god weekend - må den blive helt fantastisk!3 kommentarer:

  1. Dejligt at du har fået gang i maskinerne igen. Huen er helt vildt fed - lækker detalje med pink jersey og strygestof.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  2. Dejlige billeder og super fede sager, du har syet. Kram Maria

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)