torsdag den 13. november 2014

(u)hyggelig hama

Hvor bliver tiden dog af? Nu viser kalenderen allerede midt-november, og vi har været igennem efterårsferie i Lalandia og Legoland, en børnefødselsdagshalloweendiscofest, 2 x 7 års fødselsdag og 1 x 40 års fødselsdag siden sidste indlæg.

Lalandia og Legoland var både vådt og hyggeligt og bød på en masse familietid, hvilket vi alle trængte til. Vi havde lejet en hytte sammen med farmor, farfar og bedste og fik badet og leget til den store guldmedalje. Efter et par dage var vi godt brugt og helt opløst af alt vandplaskeriet og alle mand var mere end tilfredse med at komme hjem igen.

Bagefter stod den på flere dages forberedelser til Halloweendiskofødselsdagsfesten for Emma og Kalle. En fest der blev fejret højlydt med farligt pynt, mad og musik. Vi lavede pynt og bagte farlige mumiepølsehorn (som dog var pænest inden bagningen...) og en uhyggelig gravstenschokoladekage med alt for få gravsten - for alle unger ville selvfølgelig smage en gravsten!

Og endnu en gang viste Hama-perlerne sin brillians. De blev transformeret til både skelet, græskar, edderkop, spøgelse og dødningehovede til at pynte i havedøren. Jeg er især vild med det raslende skelet, som Kalle helt selv (med inspiration fra nettet) har lavet.
2 kommentarer:

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)