fredag den 10. oktober 2014

Magasinholder med Monkey's fist knob

Vi har længe været i gang med at renovere 'gæstetoilettet' og mangler nu kun nogle små, små detaljer for at være klare. Det er simpelthen blevet så fint, og jeg glæder mig rigtigt meget til at vise det frem her på bloggen.

Som en lille ekstra detalje har jeg lavet en simpel magasinholder, der lige har plads til 2 stykker toiletlekture. Magasinholderen er lavet af et grønt smykkebånd, to træperler og en nøglering i metal og er virkelig enkel at lave - når man først har fået gennemskuet knyttetricket ved Monkey's fist knobet, der afslutter i hver ende. Tutorial til både magasinholder og knob finder du hos dygtige Monsterscircus - og hvis du som mig har brug for at få hele knytteprocessen ind med skeer, er der en rigtig god videotutorial her.

Jeg er helt vild med Monkey's fist knobet, der er utroligt dekorativt. Monsterscircus har f.eks. brugt det til at pynte en enkel lampeledning, hvilket jeg absolut må efterligne på et eller andet tidspunkt.

Billederne herunder er taget i vores spisestue af hensyn til lyset - se lige mit fine ur på det sidste billede, som jeg har fundet på et loppemarked i Tjekkiet for mange år siden. Er det ikke bare skønt?2 kommentarer:

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)