torsdag den 16. oktober 2014

En trøje fra lageret

Jeg er hoppet på en ig-udfordring om at sy 5 ting af stof fra lageret i oktober. Hvilket nok ikke bliver helt let for mig at gennemføre, specielt ikke efter at jeg i går "kom til" at købe nye jersey- og isolistoffer i Stof & Stil. Og jeg ved lige, hvad de skal bruges til: nye bukser og bluser til min bestemte tøs (ikke ligefrem en overraskelse, hva?)

Men altså, jeg har faktisk fået syet 2 ting fra lageret so far. Bukserne, som jeg viste frem her, og en bluse i yndlingsmønsteret fra Ottobre 4/2012. Alt stof er fundet på mit alt for store stoflager i kælderen - bilstoffet er fra Stof & Stil (sidste år, tror jeg), ribben fra Stof 2000 og det stribede er arvet fra min mors veninde. Og jeg er vild med komboen! Tror det er den til dags dato lækreste bluse jeg har syet.

Otto er også vild med den - og helt umulig at få til at posere pænt på et billede. Han er et fjollehoved - og en lækker solstråle...4 kommentarer:

 1. Totalt fed bluse. Og dejlig fjolle-knægt, du har dig der :-)
  Kh Judith

  SvarSlet
 2. Den er maga fed. God kombination. Tak for god inspiration :-) Vil lige huske de er fede orange striber til min knægt.

  SvarSlet
 3. Flot sammensætning, Bodil - og ja, sikke en charmetrold du har som model ;o)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)