onsdag den 25. juni 2014

Midsommar

Det blev en typisk midsommar i år med skiftevis sol og regn. Men pyt - vi nåede både at danse rundt midsommarstangen, spise ude i haven og spille rundbold i tørvejr - med et par regnbyger derimellem. Og spise masser af sild og laks, synge snapsviser og spise jordbær (ovenpå den syndigste chokoladekage). Præcis som det skal være på midsommar.


5 kommentarer:

 1. Jeg synes det er så skønt, at man i Sverige, bare går all in, på at fejre midsommeren. Jo vi holder også Skt. Hans, men det er ligesom bare ikke det samme :)
  Rigtig dejlig sommer til dig, søde :)
  Kram

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt og stemningsfyldt ud, svenskerne kan altså noget med med deres højtider.
  Majfest, midsommerfest og krebsegilde er tre skønne sommerbegivenheder...
  Nyder det danske Sankt Hans bål (med mindre det regner, så bliver jeg hjemme på matriklen), og midsommervisen, men tilslutter mig Lenas udsagn, det er ikke helt det samme... ;o)

  SvarSlet
 3. Åhhh hvor ser det hyggeligt ud. Fedt at I i Sverige gør så meget ud af Midsommerfesten. Skt Hans går lidt mere stille for sig her hos os - det passer bare ikke så godt med bål en sen hverdagsaften, når både børn og voksne skal op og af sted næste dag... Kh Maria

  SvarSlet
 4. Sikke stemningsfulde billeder, du har fanget...gad godt opleve Midsommerfest i Sverige en gang...

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)