mandag den 16. juni 2014

Fe-pinde

Torsdag var sidste skoledag her i Sverige. Efter en gigantisk kagebuffet kl. 9 om morgenen (!?!), aftakkelse af børnehaveklasselæreren og sangoptræden af både lærere og elever drog jeg og 5 glade skolefrie unger hjem til det røde hus og en fantastisk solskinseftermiddag i haven. Mens de to store drenge studerede insekter, hyggede jeg, pigerne og lillemanden med at vikle garn i forskellige farver omkring afklippede syrengrene i skyggen af et træ.

Inspirationen til de viklede grene er fundet på denne fine, fine blog, hvor de kaldes for Fairy Bells. Selv små fingre kan være med til at vikle garn om pindene, så Otto sad længe og koncentreret om sin pind sammen med de store tøser. En stunds total idyl (til drengene begyndte at plage om iPaden og Minecraft, som er det helt store lige nu...).

Fe-pindene hænger nu i vores og naboens træer og klinger og plinger så yndigt for de små havefeer, der passer på havens dyr og blomster.8 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud! Nyd sommeren! :-)

  SvarSlet
 2. Det var da en hyggelig idé. Hvornår starter børnene i skole igen? Her er der lææææænge til sommerferie, synes Emil:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. De starter først d. 18. august, så ferien er lang her :) Men vi voksne har jo ikke så lang ferie, så de går i sfo en del af ferieugerne. Hvornår får I mon ferie? Kh Bodil

   Slet
 3. Super sød ide´, og hyggeligt tilmed :)
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, total idyl for en gangs skyld :) Kram!

   Slet
 4. These are beautiful! Great job, I love how bold the yarn looks, wish I had a larger yarn stash ;)!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)