tirsdag den 21. januar 2014

Det blødeste nattøj

I juleferien røg der to sæt nattøj gennem symaskinen i jersey fra Stof & Stil. Et med tigere til Otto og et med dukkevogne til Emma. Sidstnævnte var jeg lidt spændt på, om hun ville synes var for barnligt, men det blev faktisk rigtig sødt som nattøj og helt godkendt af tøsen (der ellers har en meget kraftig mening, når det kommer til tøj. Også når det kommer til tøj...). Og stoffet er altså rigtigt lækkert i kvaliteten - kraftigt og blødt. Det røde stof er ovenikøbet økologisk, hvilket er et stort plus. 

Mønsteret til sættet er fra Ottobre i hhv. størrelse 104/110 og 122. Blusen er en gammel kending, som jeg (og hele blogland) har syet i utallige versioner bl.a. her og her (fra Ottobre, 4/2012) og bukserne er en slags baggy leggins (fra Ottobre 1/2013). 

Ps. Beklager både krøl og dårlige billedkvaliteter... Vinterlyset og jeg er ikke så gode venner for tiden, og banditterne vil ikke fotograferes. 

7 kommentarer:

 1. Hvor er det bare noget fint nattøj...lækkert blødt og dejligt...:)

  SvarSlet
 2. Ihh - hvor er begge sæt skønne, jeg får helt lyst til at lave sådan nogen til Alba

  SvarSlet
 3. Lækkert nattøj Bodil! Hold da op, hvor har Emma ændret udtryk i ansigtet, hun er jo en stor pige nu. Hyggeligt med lidt glimt af jeres hjem også, hvis du skulle få lyst til at vise mere frem, så kunne det være dejligt :-) Kram herfra

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare lækkert ud. Min datter er vild med nattøj, så måske jeg skulle sy hende et nyt sæt.

  SvarSlet
 5. Eiiiii det er lækkert Bodil!!

  SvarSlet
 6. Sikke nogle lækre sæt og søde modeller. Der er intet bedre end blødt, behageligt nattøj og at det til og med er super sødt er jo bare et ekstra plus :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)