søndag den 1. december 2013

Glædelig 1. søndag i advent!

Nissen er traditionen tro flyttet ind på vores loft natten til i dag. I år har han fået sin egen dør, der dog ikke leder nogen steder. I hvert fald ikke hvis man er en menneskedreng eller pige. Men er man nisse og siger de magiske ord, så forvandles væggen til en døråbning og en fantastisk verden åbner sig derinde bagved.

Vores nisse plejer at være ganske sød. Lidt fræk, men mest på den søde måde. Han har f.eks. lavet tøjkæder gennem huset af ungernes tøj, tryllet mælken rød og bygget tårn af børnenes legetøj og møbler. I nat pyntede han deres værelser med guirlander. Så nu må vi hellere passe på ham, så han ikke finder på nogle slemme overraskelser.

Vi har fejret 1. søndag i advent med lussekatte i skoven og gløgg til adventshygge hos en nabo. Vi er lidt bagud med julepynten, men Emma har klippeklistret den fineste stjerne til det ene vindue og i det andet hænger nu den fineste kobberstjerne med lys i. Jeg elsker altså december!

Glædelig 1. søndag i advent!8 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt! Kom til at savne dengang mine piger var små og der også var nisser på spil her ;0)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare vildt, vildt hyggeligt. Det ligner simpelthen den perfekte 1 dec og hvor er jeres nissedør sød. Jeg har ellers tænkt meget på den fine stige I havde hængende ned fra loftet, det var også sådan en kær løsning.

  SvarSlet
 3. Glemte lige at rose den super smukke stjerne.

  SvarSlet
 4. Det var en super hyggelig tradition. Man kan heller ikke end andet end at blive i godt humør af det.

  SvarSlet
 5. Hvor lyder det hyggeligt.....Emil er holdt op med at tro på nisser og det er altså lidt kedeligt. Den er da vildt flot den stjerne Emma har lavet - jeg er imponeret.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 6. Hvor hyggeligt Bodil. Glædelig første advent til dig også. Og forresten - du skal få hvad du ønsker :-) Knus Maria

  SvarSlet
 7. Dejlige stemningsbilleder! Man bliver i rigtigt julehumør.

  - Anne

  SvarSlet
 8. Sikken dejlig 1.søndag i advent i har haft. Idéen med den lillebitte dør er bare SÅ fin, desværre tror jeg at drengene ikke lader sig narre mere :-/ Er helt vild med Emmas stjerne, hvor er den flot. Glædelig december til jer alle.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)