tirsdag den 3. december 2013

Nederdel til en lille pepparkaks-tøs

Denne lille lækre sag kommer med til julemarkedet på Mitt Möllan om 1,5 uge. Unika-nederdelen er syet af en håndtrykt svensk juledug fra 50-60'erne og passer til en tøs på 4-6 år. Ribben i taljen gør, at den faktisk kan bruges vældigt længe - jeg syede en lignende nederdel af en rød juledug til Emma for flere år siden, som hun stadig kan passe i dag.


13 kommentarer:

 1. Hvor er den lækker. Skønt stof!

  SvarSlet
 2. Super fed julenederdel ;-)

  Tror da lige jeg skal i genbrug og finde en juledug og trylle om til nederdel ;-)

  SvarSlet
 3. Den er total skøn og julet :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den skøn! Hvad kommer den til at koste? Tænker, at det kunne være en nederdel til Lara - hvis du altså vil sælge inden julemarkedet?

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Anna! Jeg sælger meget gerne inden markedet - tanken var at den skulle koste 200 kr. Lyder det som en fair pris?
   Kh Bodil

   Slet
  2. Det er en meget fair pris:-) Jeg skriver lige en mail til dig.

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Super super smuk. Sådan én kunne man da også godt have på som voksen tænker jeg. Lækre brune farver, den er væk med det samme :)
  kh Libbie

  SvarSlet
 6. Hold da op, hvor er den bare sød!! Virkelig fint tryk. Forresten - mailer du mig ikke din adresse? Jeg har vist forlagt den.. Knus Maria

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)