mandag den 20. maj 2013

Når kaffen helst skal brænde lidt på tungen...

Jeg er MEGET glad for sort kaffe. Varm sort kaffe! Helst så varm, at man er nødt til at slubre kaffen i sig for ikke at skolde tungen. 

Derfor har min stempelkande fået en tyk trøje, så den holder bedre på varmen. Det er min søde mor, der har haft gang i strikkepindene. Som lukning har jeg syet to neonorange knapper på, der lukkes med sort elastiktråd. Knapperne giver en flot kontrast til det grønne strik - hvis jeg skal sige det selv, høhø. 

I skrivende stund tester jeg både kaffevarmeren og nogle lækre økologiske kaffebønner fra Davids Coffee. Vi køber rigtigt mange økologiske produkter og næsten altid økologisk kaffe af hensyn til både miljøet og vores egen sundhed. Davids Coffee skriver selv, at "Kaffeproduktionen sker med fokus på bæredygtighed og i respekt for naturen og omgivelserne. Der er bl.a. plantet træer, så kaffen gror i skygge, binder jorden og er med til at hinde erosion. Frugtkødet fra kaffebønnerne opsamles i to tanke og konverteres til metangas, som giver strøm og varme til produktionen. Opsamlingen reducerer udslippet til atmosfæren med 90%. Dieselforbruget er reduceret med 40% og vandet fra produktionen renses næsten helt." Me like!

Hvad med dig - er du til kaffe og økologi? 


espresso kaffe hos Davidscoffee.dk6 kommentarer:

 1. Jeg elsker kaffe og kan simpelthen ik stå op uden en frisk kop brygget kaffe. Økologi ville jeg gerne, men når man er på su er det desværrebegrænset hvorvidt, jeg kan være det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg godt - det er altså også vældigt dyrt ind imellem. Men det gør jo også en forskel i det små, f.eks. at man vælge økologisk mælk og æg, hvor prisforskellen ikke er så stor :-)

   Slet
 2. Jeg var fanatisk ikke kaffe drikker indtil for 9 år siden, hvor jeg ventede min datter. Siden da er jeg blevet mere og mere kaffe-holic. Og helst økologisk... ja tak
  Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, man har et standpunkt til man tager et nyt :-)

   Slet
 3. Så lækker varmer! Knus Maria

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)