søndag den 23. december 2012

Lidt om hjemmelavede gaver og gavemærker


December er løbet afsted med en voldsom fart. Det er slet, slet ikke blevet til så meget syslen og syning, som jeg havde håbet på. Men de sidste par dage har banditterne og jeg endelig haft tid til at lave et par julegaver, så der kommer lidt af det hjemmelavede under årets juletræ. Hvad det er, kan jeg desværre ikke afsløre endnu - for så er det jo ikke længere en overraskelse for modtagerne (som jeg ved læser med her).

Men jeg kan dog fortælle, at den ene ting er inspireret af denne fantastiske pakke, som jeg modtog fra søde Mette forleden. Og hvis du vil smugkigge på den anden, kan du finde mig på instagram som 200procent :-)Årets pakker har bl.a. fået gavemærker som disse - de er lavet af sider fra ugeblade, bykort og silkepapir, der er foldet til rosetter og har fået et til-fra kort limet på. Er du ikke til hjemmelavede mærkater, findes der masser af gratis designs på nettet, lige til at printe ud. Let og flot! Badut har samlet en hel masse fine links her...

Vil du se vores hjemmelavede julegaver sidste år, så klik her...

7 kommentarer:

 1. Det "lillebitte fad til små ting" er bare rigtig sjov- og sød. Dejlig jul til dig. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også rigtigt glad for det :-) En glædelig jul til dig og dine! Knus Bodil

   Slet
 2. Sikke fine gavemærker med rossetter, de pynter da helt perfekt på en pakke. Det lille fad er bare sødt og pakket i en dejlig pakke, faktisk minder det mig om en af de ting vi i år har lavet som julegaver, mon også det er det samme I har haft gang I?

  Rigtig dejlig jul til jer allesammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marina :-) Skal blive spændende at se om det er det samme vi har haft gang i :-) Glædelig jul til dig og dine kære. Kram!

   Slet
 3. Hov, jeg glemte helt at takke for linket, det er jeg virkeligt glad for. Jeg har lagt en del energi i at samle de fineste gavemærker sammen så selvom det ikke er noget jeg selv har lavet sådan rigtigt så er jeg alligvel rigtigt glad for den side..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt :-) Jeg googlede gavemærker for at linke til nogle stykker og fandt din imponerende samling - så det var jo lige til højrebenet at linke til dig :-)

   Slet
 4. Fine gavemærker... Kender nu godt det med, at december lige pludselig er fløjet og man ikke nåede alt det, man havde drømt om. Men pyt. Bare det har været hyggeligt! Ha' en fantastisk jul, søde Bodil - og familie. Glæder mig til at følge dig i 2013 :-) Knus Maria

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)