onsdag den 19. december 2012

Altså den nisse...!

Nu har han både tryllet mælken om til kakaomælk (meget populært!), tryllet Cheerios om til farvede Fruitloops (bvadr!), pyntet E og Ks værelse med flagguirlander, tegnet ansigter på alle appelsinerne, været på pebernødderov og drysset pebernødder hele vejen op ad trappen, lagt pebernødder til ungerne, fyldt deres støvler med kastanjer, givet små gaver, lagt alle bamser på en lang række ud af værelset og senest lavet en lang guirlande af Fruitloops...

Godt det snart er jul!13 kommentarer:

 1. Det lyder da som en værre drillenisse I har fået besøg af ;-)

  SvarSlet
 2. Ej hvor jeg håber at den nisse har overskud til at flytte ind her når muslingen bliver lidt større :) det er simpelthen for dkønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk ikke så meget, der behøves, for at ungerne synes det er sjovt - så selvfølgelig har han det :-)

   Slet
 3. Jeg synes det er så herlig en ide, med jeres drillenisse. Hvor må dine børn elske alle de eventyr. Det er en ide jeg helt sikkert vil benytte mig af, engang når jeg får børn.

  God jul!

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig drillenisse der er flyttet ind hos jer. Ham kommer I da til at savne...

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Ja der er gang i de drillenisser. Må vist hellere ligge et lille link over til dig på min side med nissedrillerier næste år. I år når jeg bare ikke mere for tiden er fløjet fra mig. Rigtig glædelig jul til dig og alle dine.

  SvarSlet
 6. Hyggeligt med drillenisser ;)
  Jeg sender dig lige en julehilsen - du står jo på min blogroll, så det er på sin plads med et glædelig jul herfra. KH Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Tina - også en rigtig dejlig jul til dig! Kh Bodil

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)