fredag den 5. oktober 2012

Kastanjetid - pynt

De fleste har lavet kastanjedyr i barndommen eller sammen med sine børn. Og kastanjedyr er sjove og søde at lave. Men kastanjer kan faktisk bruges til meget andet. Man kan f.eks. lave fine blomster, der ikke visner (men kastanjen bliver lidt rynket med tiden :-)) Alt man behøver er kastanjer og piberensere - eller crepepapir, silkepapir, blade etc.


Eller smykker - f.eks. på en piberenser og med træperler (så kan børnene selv lave dem).Man kan også lave en krans til døren, som f.eks. denne fantastiske krans lavet af Marina fra Badut. Kastanjerne er limet på den grønne krans - se flere billeder her. Og tjek samtidig Marinas øvrige skønne kastanjeidéer, som f.eks. kastanjehoveder på blyanter.


Se endnu flere kastanjeidéer her...

9 kommentarer:

 1. Tak for link søde. Ungerne er i fuld gang med at opfinde alle mulige nye lege og ting med kastanjer hjemme hos os. Jeg kan knap følge med men mon dog ikke det bliver til endnu et indlæg eller to om kastanjer hvis jeg kan få tid?

  Jeg er (som sædvanlig) alene med huset fuld af unger og har masser af programpunkter for weekenden så det er ikke gøremål jeg mangler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender jeg godt - men mon ikke du får lavet en masse alligevel :-)

   Slet
 2. Hvor kan jeg bare rigtig godt li´, at I har lavet lidt anderledes ting også med kastanjerne. Har aldrig set et armbånd f.eks. Super godt fundet på Bodil...og fede puder du har lavet :-))

  SvarSlet
 3. Fin blomst, måske det var sådan en jeg skulle lave. Har samlet de flotteste kastanjer med hjem fra Berlin, men blev stemt ned i dag da jeg havde fundet de farvede tændstikker frem..."nej mor, det må DU gerne lave, JEG tegner altså lige...!" - prøver nu igen en gang i løbet af ugen, så let slipper han ikke ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er ikke altid at ens gode idéer bliver lige så vel modtaget :-)

   Slet
 4. Så fik vi prøvet jeres fine armbånd. Helt perfekt og fint lille eftermiddagsprojekt. Vi brugte ståltråd ligesom vi plejer med vores halskæder men det er nok muligt at piberensere er bedre.

  KRAM

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt, dem må jeg ind og kigge på. Kram!

   Slet
 5. Dejligt at kunne inspirere, søde Betina :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)