tirsdag den 9. oktober 2012

Om at mødes for første gang...

Kender du det? At man kan møde et menneske for første gang - og alligevel flyder snakken frit  og det føles som om man har kendt hinanden meget længere end den sølle time, man rent faktisk har tilbragt sammen??

Sådan havde jeg det i fredags. For da var jeg nemlig så heldig at få besøg af Lena, der står bag den skønne Mors Tankeblog. Vi har kendt hinanden et stykke tid i blogland, men det var første gang vi mødtes in real life. Og Lena var lige så sød og skøn, som hendes blog udstråler. Det var en utroligt hyggelig eftermiddag med frokost, kaffe og gåtur i Malmö city (trods skybrud).

Tusind tak for besøget, Lena - og for den skønneste gave!Da jeg i sin tid begyndte at blogge, havde jeg slet ikke forestillet mig, hvad det egentlig ville føre med sig af inspiration, glæde og nye venskaber. Men jeg er dybt taknemmelig for det hele. For bare nogle uger siden var det en anden skøn blogger, søde Pia med den dejlige mum22boys-blog, som jeg var så heldig at blive inviteret til kaffe hos (dvs. jeg inviterede mig selv på kaffe - men hun sagde heldigvis hurtigt ja tak til besøget :-))

En anden skøn ting ved blogland er pakkelegene, hvor man kan bytte-bytte-købmand med andre bloggere. Her kommer den sidste gave fra sommerens pakkeleg. Fyldt med stof, bånd, mærker, fine kort, det smukkeste armbånd og en patchwork-bold, som var rullet ud af billedet og derfor får lov til at stå helt for sig selv :-) Pakken er fra Rainbow Me og skal nok blive udnyttet til fulde! Tusind tak, Laila!!


Her har efteråret for alvor slået til med regn og rusk - og syge børn. Så nu vil jeg tænde op i kaminen, spise æblekage og lege med kastanjer med ældstedrengen.

God tirsdag!

18 kommentarer:

 1. Kære Bodil, hvor er det fedt at I mødtes og ja Lena sagde det havde været super hyggeligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var rigtigt fedt at hun spurgte - og super hyggeligt :-)

   Slet
 2. Ihh, hvor skønt. Jeg havde heller aldrig forestillet mig at jeg skulle blive så bidt af at blogge, men der er så mange gode idéer og mange søde mennesker herinde. Dejligt at du har mødt nogle IRL :-)
  Skønne gaver du har fået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man bliver lidt overvældet og overrasket over, hvor meget det her bloggeri kan føre med sig :-)

   Slet
 3. Det er dejligt, når man møder sådanne mennesker, man bare kan være sammen med, på den måde. Ja det at blogge, kan føre meget med sig, hvis man bare vil.

  SvarSlet
 4. Sommetider får man fornemmelsen af at alle de andre bloggere kender hinanden eller mødes med hinanden... jeg kender faktisk ikke nogen som helst irl der blogger... snøft! Men heldigvis 'kender' jeg en masse i Blogland-cyberspace i stedet for : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du ikke snøfte over ;-) Jeg er også først begyndt at møde de andre for nyligt. Men det er faktisk ret så hyggeligt, så kan klart anbefales :-)

   Slet
 5. Selv tak for i fredags, søde. Det var nemlig super hyggeligt, og tiden gik bare alt for stærkt. Er ret sikker på at vi sagtens kunne have snakket til langt ud på natten :)
  God bedring med dine små pus.

  Stort knus <3

  Ps. Du siger lige til når bogen er på gaden ik´ ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg da så absolut at vi kunne :-) De små pus er heldigvis i bedring nu. Og bogen skrider langsomt fremad. Kram!

   Slet
 6. Frygter også at det snart bliver vores tur - god bedring med dine søde unger! Det var nemlig hyggeligt, håber vi får muligheden igen en anden gang ;o). Har det ligesom dig med bloggen - tænk hvad jeg er gået glip af tidligere... Knus Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også! Jeg byder gerne på en kop kaffe, hvis du kommer på disse kanter :-) Knus!

   Slet
 7. Lyder som nogle skønne ny bekendtskaber:))

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)