torsdag den 25. oktober 2012

Julegaver til indlagte børn - et godt initiativ!

Igen i år arrangerer Mette med den skønne syblog Frejvald en indsamling af hjemmelavede julegaver til indlagte børn på Odense Sygehus. Et fantastisk initiativ, som jeg uden tvivl er med på igen. Hvad med dig?

Kig forbi hos Mette og læs mere her... 


5 kommentarer:

 1. Tak for indlægget. Jeg er glad for, at du vil være med igen og håber, vi kan få samlet en masse gaver sammen til børnene.

  SvarSlet
 2. Det er nemlig et fantastisk initiativ, men mine kreaevner rækker vist ikke til brugbare gaver. Jeg håber I får samlet en hel masse fine gaver sammen! Bodil, jeg har forresten lige opdaget noget sjovt.. men det sender jeg dig lige en mail om på et eller andet tidspunkt. Knus og kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh, hvor er jeg altså nysgerrig nu.... :-) Og dine kreative evner fejler sgi da ikke noget, søde, ærteposerne du gav mine unger er SÅ fine!
   Krammmmmm!

   Slet
 3. Det er sådan et godt initiativ:-)
  Jeg har en lignende indsamling, dog til et mindre hospital med epilepsiramte børn. Netop fordi det er et lille sted, bliver det tit overset. Du kan finde min indsamling her: http://fri-rummet.blogspot.dk/2012/10/julen-er-hjerters-og-brnenes-fest.html
  Hilsen Mie

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et rigtigt fint initiativ, Mie! Jeg kontakter dig :-)

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)