fredag den 26. oktober 2012

Kreative Kalle

Indrømmet. Når jeg laver krea-projekter med børnene, er det ofte ganske 'topstyret'. En idé og et 'mål' (som selvfølgelig kan nå at ændre sig mange gange undervejs :-)). Derfor blev jeg også såå glad og stolt, da Kalle i dag tog initiativ til at lave et hjem til sin lille plastikskilpadde. Helt selv. Med bark, blade, kviste, snor og alt muligt andet godt. Allerede på vej hjem fra dagis var han i fuld gang med at samle materiale, og hjemme ved køkkenbordet brugte han limpistolen til at kreere dette fantastiske bo. Skildpadden har endda fået sin helt egen gynge :-)

Heldigvis bliver det snart lettere at få plads til 'fri kreativitet' i vores lille hus. Vi er nemlig gået i gang med projekt 'krea- og legerum' i kælderen. Indtil videre er det bare et nymuret rum, men snart skulle der gerne være plads til masser af kreasager og legetøj. Uhh, hvor jeg glæder mig.Afslutningsvis får I lige et par billeder af broderlig kærlighed, som jeg var så heldig at nå at forevige :-) Mine skønne drenge!!5 kommentarer:

 1. Skøn man kan videregive sin kreativitet til ungerne. Han er da så god til det med limpistolen :-)
  Og ja, du har to rigtig skønne drenge. Dejlige billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja, det er altså fantastisk, når de selv tager initiativ til at være kreative. Og nu kan han bare det der med limpistolen ;-)

   Slet
 2. De drenge.. mit hjerte smelter helt når jeg ser på de billeder. Og ang. topstyring: Det er der bestemt ikke noget i vejen med engang i mellem, man kan på den måde præsentere børnene for materialer, farver og give dem glæden ved et resultat af deres anstrengelser. Dette ligger jo så grunden for deres egen lyst og initiativ tænker jeg. Hvor er det et skønt skildpaddehus!!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)