onsdag den 29. august 2012

Uforskammet heldig!

Jeg tør næsten ikke vise det..... Men se lige, hvad der landede i min postkasse forleden. Denne überschöne puslepung fra Trillemus. Jeg er SÅ vild med de små elefanter og kombinationen af brunt og orange. Tusind, tusind tak, Mette!

Jeg har længe drømt om de små elefanter, men har ikke rigtigt kunne forsvare at investere i mere stof lige nu - kælderen er nemlig fuld. Så derfor er det jo helt fantastisk at vinde dem og så endda i så smuk en form som i Trillemus' giveaway. Mon jeg nu også nænner at bruge den til pusleting?

Kender du ikke Mettes skønne blog, så kig endelig forbi her. Hun sy'r det fineste kreationer!12 kommentarer:

 1. Jeg bruger min som "medicin"-taske på badeværelset. De er så fine og meget rummelige, heldige dig Bodil, du fortjener det :)
  kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak, hvor er du sød! Og godt tip til brug!
   Kh!

   Slet
 2. Hvor er den bare fin! Er stoffet mon nyt eller "ægte" vintage? Jeg kom tilfældigvis forbi Mettes blog lige den anden aften, så det er lidt pudsigt lige at støde på en af hendes fine kreationer her på din fine blog. Puha, man kan komme alngt omkring i lille blogland ind imellem.

  /Tine
  Hermed et styks ny fast læser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til, Tine! Altid dejligt med nye læsere! Og hvor er det skægt at du lige har været forbi Mettes blog også. Blogland er en uendelig kilde til inspiration, det er fantastisk!
   Kh Bodil

   Slet
 3. Hej Bodil. Dejligt at se, at den er kommet godt frem og tusind tak for din fine omtale af min blog. Til Tine kan jeg fortælle, at det er det nye genoptryk af elefanterne boxen er syet i. Det gamle vintage er nærmest ikke til at få fat i eller til at købe for menneskepenge :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er super glad for den! Så det er mig der takker!
   Kh Bodil

   Slet
 4. Heldige dig :) Den er bare super skøn. Tillykke søde.
  Kram.

  SvarSlet
 5. Den er bare super lækker.
  Du er velkommen til at kigge forbi min blog, hvor der i øjeblikket er gang i 3 give-aways. Bla en fra Tante Grøn.

  SvarSlet
 6. Den havde jeg virkelig også håbet på at vinde for den er simpelthen lækker! Heldige dig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, føler mig s.. lidt for heldig med giveaways for tiden :-)

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)