tirsdag den 28. august 2012

Hipp!

Forrige uge løb årets udgave af Malmøfestivalen af stablen. En uge med masser af musik, kunst, happenings, stor fælles kräftskiva (vi er jo i Sverige og det er august :)), børneaktiviteter, mad fra alverdens lande og små sjove boder med en masse skrammel og sjove sager. Altid et besøg værd! (så bor du i København, sæt kryds i kalenderen for august 2013!).

Ind imellem finder man en perle mellem disse boder med dippedutter og dingenoter. Og det var lige hvad jeg faldt over i sidste uge. Fik desværre ikke taget billeder af hverken stand eller festival (udover billedet af Emma herunder). Men her kommer til gengæld et par billeder af min nye yndlingsring + halskæde. Stilen er meget blogland ;-)

I know, det er meget materialistik - men jeg bliver s.. glad helt ned i maven, hver gang jeg kigger ned på tastaturet og ser min fine ring... Og så er det jo ingen sag at arbejde foran computeren, vel?

Firmaet bag disse smuksakker hedder Hipp!


Emma på cykelbanen til festivalen. 

12 kommentarer:

 1. Lækre ting du fandt - jeg vil helt sikkert sætte kryds i kalenderen så jeg kan tjekke det næste år.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Fed ring!
  Mon ikke man kan finde mærket her i dk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror jeg desværre ikke endnu - men her kommer så en opfordring til dem om at drage over sundet :-)

   Slet
 3. Fine ting og billeder - men jeg er ikke så interesseret i smykker, men tilgengæld vil jeg meget gerne vide, hvor du har stoffet med de turkise stjerner fra! - Hilsen Christine=stjernetossen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det forstår jeg godt, Christine :-) Men det er desværre ikke et stykke stof, men et tørklæde, købt i Magasin. Det ville ellers også være flot som stof til børnetøj!

   Slet
 4. Øj en fed ring!!
  Mon du har fået min adresse??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold øje med postkassen i dag eller i morgen ;-)

   Slet
 5. Er helt vild med ringen. Den er virkelig fed!! Måske man skulle tage et smut til Malmø næste år. Det tager jo ingen tid med toget fra kbh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja gør det! Malmø er absolut et besøg værd - festival eller ej ;-)

   Slet
 6. Lyder hyggeligt - har aldrig været i Sverige - måske det skulle være næste sommer :o)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)