fredag den 24. august 2012

Sommerminder på æske

I går kom mine skønne unger hjem efter 3 dages ferie hos farmor og farfar. Nøj, hvor var det dejligt at se dem igen. For jeg havde faktisk savnet dem. Helt vildt endda! Faktisk så meget at man et par gange kunne ane noget vådt i øjenkrogen (så tag dig dog sammen, tøs!).

Og det tog da også næsten en halv time, inden lillebror hylende jagtede storebror, mens storesøster havde travlt med et eller andet helt vildt forbudt, og jeg igen kom til at ønske dem hen hvor peberet gror..... Kender du det?

Med sig hjem havde de hver sin krea-gave, som de havde lavet sammen med farmor. Me like! Små muslingeskaller og sten, som de selv havde samlet på strandtur og limet på små pladstikbøtter og tændstikæsker. Sødt og enkelt - og en aktivitet, som selv den lille på 2 år kan være med til. Man kan jo evt. lige klistre lidt maling eller papir på tændstikæskerne først.6 kommentarer:

 1. Rigtig god idé:-) Åh ja - jeg kan savne ungerne som en sindssyg og så går der lige en time og så synes jeg at de bliver lige besværlige nok, så sådan er det nok bare at være mor;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, ja du har ret - det er nok sådan det er at være mor :-)
   Kh Bodil

   Slet
 2. Sød idé, elsker alle de hygge ting med børn du skriver om. Den anden dag brugte jeg en idé jeg også havde set herinde - piberenser og perler blev til et vinduesophæng - perfekt at lave for en på 2 år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor er jeg glad for at høre det, Marie! Det er jo en af de store grunde til at jeg blogger :-)
   KH Bodil

   Slet
 3. Åhhh hvor er de fine :) Og jeps kender også alt for godt savnet, som lige så hurtigt kan blive til det modsatte. Tror altså bare det skal være sådan *griner*
  Her til aften i et ledigt øjeblik, sad jeg og bladrede nogle gamle ugeblade igennem, og der midt i det ene blad, et hendes verden fra marts 2012, finder jeg to sider med opskriften på nogle hæklede ispinde, og et billede af en skøn quinde :) Og jeg udbrød med det samme " det er da Bodil", hvortil min mand svarede "hvem Bodil???. Nåhhh hende med skiene" ;) Det var altså lidt sjovt.
  God weekend.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, hvor pudsigt... Mine 5 minutters berømmelse - eller hvad det nu var....
   Knus!

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)