torsdag den 9. august 2012

Måske skulle jeg spille på lotto?

Jeg har heldet med mig i konkurrencer for tiden. Jeg har nemlig vundet både dette fantastiske print hos Snullemor og denne skønne samling papir hos Boselade. Og jeg er super glad for begge dele - printet er allerede sat i ramme og skal op på stuevæggen, mens papiret bl.a. skal bruges i et par originale sættekasser til Ottos kommende værelse. Lucky me, siger jeg bare!

Tusind tak til jer begge for de skønne gaver! Og kender du ikke allerede disse fine blogge, så skynd dig forbi - de er fyldt med skøn inspiration og kreativiteter.10 kommentarer:

 1. Ja, sikke heldig du har været! Jeg når alt for lidt rundt i Blogland efter ferien er slut, så får ikke rigtig deltaget i nogle Giv Aways.

  Knus Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det går også lidt i perioder her :-) Knis!

   Slet
 2. Tror der er størrer chancer ved give aways end ved lotto desværre, Bodil :-) Hørte engang en ekspert udi sandsynlighedsregning fortælle, at chancen for at vinde i lotto er lige så stor som at genfinde en 10krone, du har smidt ud af togvinduet et tilfældigt sted på ruten mellem Århus og Kbh..

  Men sikke nogle skønne ting lykken har tilsmilet dig med :-))
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det er jo fantastiske odds ;-) Men nej, jeg spiller ikke på lotto, chancen er som du siger ALT for lille :-) Så er det jo godt at vi har give aways i stedet..... Knus

   Slet
 3. du er da svineheldig, måske du skulle melde dig til min give away så,,, der er de søde elefanter på spil... slutter om 5 dage.. !!

  SvarSlet
 4. Godt at høre at elefanten har fået et godt hjem hos dig ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro - TAK! Den er bare så fin!

   Slet
 5. Dejligt at du kan bruge 'gaven' :-)
  Glæder mig til at se sættekassen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg! TAK! Men sættekassen må lige vente en uge eller to, der er et par andre presserende projekter :-)

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)