søndag den 12. august 2012

Tirups Örtagård - en skåneperle

Weekenden har været rigtigt skøn med sol, havearbejde og familiehygge. Vi er i gang med projekt solhjørne og har i weekenden ryddet bede og sat en espalier op, der gerne skal danne ramme om et hyggeligt hjørne med en masse klatreroser og klatreblomster.

Søndag eftermiddag afsluttede vi  weekendens arbejde med et besøg på Tirups Örtagård, en super hyggelig gårdcafé, planteskole, urtehave og butik med en fantastisk legeplads 15 minutters bilkørsel fra Malmö. Absolut et besøg værd, hvis man gæster Skåne!
4 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare skønt ud. Jeg er vild med haveskulpturen. Dine indlæg får mig altid til at savne Sverige og skal vi nogensinde flytte mod øst igen (og nej jeg hverken orker eller længes mod ny addresse) så skal jeg helt sikkert på jagt efter et lille svensk paradis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marina, Skåne har de bedste små 'perlesteder' :-) Jeg elsker alle de små gårdcaféer og urtehaver, der dukker op her og der. Og slotsmiljøer, naturparker, skovsøer etc. En del af mig drømmer om selv at lande et sådant sted en dag - men indtil videre er det bare en drøm :-)

   Slet
 2. Dejlige billeder - det ligner en rigtig god dag.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)