mandag den 25. juni 2012

Pimpede bukser


Jeg forstår altså ikke, hvor mine børn har fået deres MEGET stærke vilje og mening om tøj fra? Og det der kan få morens arme til at vifte med 150 km i timen over hovedet, bliver ikke altid modtaget med samme entusiasme, klapsalver og hurraråb af ynglet. Allerhelst skal det være noget med prinsesser og Kitty eller farlige dyr og muskelspændte superhelte. Ikke rigtigt min kop the. Men så absolut deres....  (Og det ville jo nok også se lidt underligt ud, hvis det var mig, der rendte rundt med Spiderman fastklistret til brysterne…. hehe….)

Så hvad gør man lige, når tøsen blankt nægter at have sine nye knickers på, fordi ”der ikke er noget pynt på?”. Pimper dem! Efter hendes ønske blev det med både slot og ballerina/prinsesse, som jeg har forsøgt at koble sammen for at gøre det bare lidt sjovere. Og det satte fut i fantasien hos ungerne, som  alle tre sad og fulgte vejen med fingrene og snakkede om prinsessen der var på vej til slottet. Sjovt! Som et ekstra salgstrick fik hun eget navn på lommen (og så fik jeg også tilfredsstillet min trang til kreative udskejelser :-))


5 kommentarer:

 1. Du er så god Bodil - sidder virkelig og smiler over dit indlæg og de knickers er da for lækre med dekoration på:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Bedårande byxor, min yngsta skulle älska dem!

  Hjärtgirlanden nedan är också så fin!

  SvarSlet
 3. Hahahaha, ja det er ikke altid mor og børn er helt enige, det kender vi også her. Men idag har Casper og jeg været på shoppingtur, for han havde ikke ét par bukser, som ikke havde hul på knæene. Men selv om man er 8 år, så ved man også godt hvad der skal til. Så ud over to par cowboybukser, som mor her bestemte, så ville han også have et par i grønne og blå...men jeg slap da for supermand og spiderman :)
  Knus

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)