tirsdag den 26. juni 2012

Genbrugslækkerier


Frækt nok har symaskinen taget ferie (læs: er gået i stykker) samtidig med at disse skønne stoffer er landet på mit sybord... 'Heldigvis' er jeg så forkølet, at jeg alligevel bare ligger på sofaen og glor og 'ynker' mig.... 

Mine favoritter er det øverste stof, som er utroligt flot i farverne og detaljerne + meget blødt (gætter på at der er noget kunststof i?) og det små-blomstrede. Måske skulle jeg vove mig ud i en nederdel til mig selv - og en kjole til Emma, igen-igen? Hvad havde du gjort med det?  13 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre stoffer!, sikke noget skidt med din maskine !, måskenhar den bare brug for et hvil?.. Ellers så husk at du aldrig må gå ned på udstyr :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det skal jeg huske... Det var nu bare en lille fjeder i spolekapslen, så nu skulle den gerne køre igen....

   Slet
 2. Fine stoffer du har fået fat i - men øv med sygdom - god bedring.

  Herhjemme har vi en rødspættet lille Jacob (reaktion på penicillin). Begge drenge er dog ovenpå igen. Men halsen er begyndt at drille ved både mig og manden :o(

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er heldigvis bare forkølelse... Men øv, at I ikke snart kan slippe! Det er vejrets skyld, tror jeg... Mit startede også med kriller i halsen (åh-åh....)

   Slet
 3. Krya på dig lilla kompis! Martin köper nog en ny maskin till dig frö att överraska dig och glädja dig när det nu är lite synd om di, eller hur? :-)
  Fina tyger!
  Kram

  SvarSlet
 4. Jeg havde nok syet en flot pude til en dejlig veninde:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg jo nok hellere - hun vil i hvert fald gerne have en pude at dømme på alle hendes beskeder :-) Hvordan skal den se ud?

   Slet
  2. Alt fra din hånd ser så godt ud ;-) Men noget rundt vil nok passe fint ind i huset med de mange kanter ;-)

   Knus Ida

   Slet
 5. God bedring.
  Og du har ret, det er da helt utrolig smukt det øverste stykke stof.
  Glæder mig til at se hvad du får ud af det, når symaskinen kommer hjem fra ferie;)

  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det stof er helt specielt smukt.... Nu må vi se om jeg tør sætte saksen i det :-)

   Slet
 6. Årh din stakkel, du får lige et godbedringskram fra mig :-)
  Øv med maskinen, håber den også "bare" er forkølet og snart bliver rask igen. Det er nogle helt utroligt flotte stoffer, det øverste er lige så mit hjerte banker vildt :-) Jeg tror jeg til en start ville spænde det op på et lærred og nyde det.
  Knus Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde, det var en god idé! Stoffet er virkelig helt utroligt smukt - og lidt ovre i jerseystilen, så en kjole ville hellere ikke være helt af vejen :-) Maskinen er for øvrigt frisk igen, den trængte bare til en lille opstrammer :-)
   Knus!

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)