mandag den 21. maj 2012

Ahhh, sommer....

Tiden går bare alt for stærkt. Og vi når aldrig en femtedel af det vi troede, vi tænkte at vi mindst skulle kunne nå på en weekend… Til gengæld har vi haft det skønt. Trods skoldkopper og aflyst slægtstræf i Fårup Sommerland. Og egentlig er det jo det allervigtigste. For alt det andet – det når vi jo nok – eller måske gør vi ikke. Og så er det jo faktisk også lige meget…

Den lange skønne weekend har budt på lidt af hvert – gentagne playdates med naboveninden som også har skoldkopper, masser af ’fika’ (mit svenske favoritord, som nogle af jer ved :-)), cykeltur (lidt motion skal man jo også have), arbejde (jeps, det sneg sig også ind), havearbejde (det var til gengæld meget selvvalgt) og nøgenbadning over havesprinkleren (altså ikke mig, vel? Så havde naboerne nok alligevel ringet til politiet….).

Alt i alt en skøn, skøn Himmelfart!

Et hjerte måtte der til :-)


10 kommentarer:

 1. SKØNT billede - det siger da bare alt :)
  Og ved du hvad, vi har det på lige præcis samme måde her hos os - vi tror vi kan nå så meget og så når vi kun en lille del af det, men vi hygger os og har det fantastisk - og det er nemlig helt og aldeles det vigtigste!!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 2. Fornøjeligt billede og nok godt nok det ikke var dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det kunne da have været yndigt - eller?

   Slet
 3. Det billed er simpelthen skønt. jeg har smilet af det flere gange på telefonen men jeg havder at skrive kommentarer der så det er først nu jeg får sat det på skrift.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre, Marina - der er ikke noget bedre end at få folk til at smile. Og det der med at kommentere over telefonen er altså også bare besværligt :-) Tak for din søde kommentar!

   Slet
 4. Hvor har du en dejlig blog - glæder mig til at følge dig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mia, tusind tak og velkommen til! Det er altid skønt med nye læsere :-)))

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)