lørdag den 19. maj 2012

Hjemmelækkert til Kalle

Jeg bruger mine aftener på at sy disse dage. Eller det vil sige, de få timer der nu er tilbage af aftenen, når først Ottomanden er faldet i søvn. Han vil nemlig ikke sove for tiden, og der kan let gå to timer med natningen.... Og så er der altså ikke meget aften tilbage, når man skal op igen kl. 6. Dumt!

Men lidt bliver det da til. Seneste skud på stammen er en t-shirt til Kalle i det lækreste, stribede jerseystof fra Stof og Stil. Mønsteret er fra det seneste Ottobre. Jeg har pimpet t-shirten med en orange kant i hals og på ærmerne. Og den er allerede taget i brug :-)) (pyhh, han er ellers ret så kræsen for tiden, når det kommer til tøj - og mad - og alt muligt andet....)

Desværre er symaskinen nok nødt til at holde ferie de næste par uger. Jeg er nemlig i gang med at skrive en fagbog, som har deadline lige om lidt. Og så har vi lidt for mange projekter i hjemmet - blandt andet en solterasse i haven. Det skal der nok komme meget mere om meget snart :-)))

Håber I nyder ferien!
6 kommentarer:

 1. Den er fed. Pøj pøj med alle projekterne!
  Kh biola

  SvarSlet
 2. Den er virkelig fin og det stribede stof ser rigtig lækkert ud. Tak for din kommentar på min blog - jeg har straks meldt mig som læser hos dig.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina - og velkommen til! :-) Kh Bodil

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)