tirsdag den 22. maj 2012

Til bal med Barbie

Jeg er altså lidt af en nærigpind, når det kommer til dyrt dukketøj. Så da Emma meget brændende ønskede sig en prinsesse-dukke som trøst for skoldkopperne, købte jeg en billig Barbie og kreerede et sæt prinsessetøj til hende.

Barbiedukken ligger dog stadig i sin æske i skabet, for 5 sekunder efter at Emma havde udtrykt sit 'jeg-kan-ikke-leve-uden' ønske, var det glemt igen. Så nu er det min gamle Barbie (med en meget flot korthåret frisure af frisør Bodil, 10 år), der skal til bal på slottet. Mon hun får sin prins trods manglende sko?

Sættet er to-delt. Nederdelen er syet og toppen er hæklet - begge dele ud fra den frieste fantasi :-)28 kommentarer:

 1. Det er sku da en ret fed frisure :)
  Ha ha kan godt huske det, jeg klippede også min ene barbie, tror det er en fase alle piger skal igennem!

  SvarSlet
 2. Wow den er da blevet super flot.

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint! Og ja, hvis hun skal til bal med vores gamle barbier, så er hun ikke den eneste med en hip kort frisure :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, så kan de danne deres egen klub :-))

   Slet
 4. Det var vist bare sådan man gjorde og hvorfor kan de ikke lave Barbie, så hun egner sig til den frits??? Når man klipper hende står håret bare bagud i en bue:-) Jeg har fundet billige barbie-dukker i den lokale genbrug, så det er også en mulighed at kigge sådan et sted.

  SvarSlet
  Svar
  1. De burde jo efterhånden have forstået at langt hår skriger efter at blive klippet kort og lavet det klippevenligt :-))

   Slet
 5. Den frisure har jeg også engang givet min helt nye og meget fine Barbie og jeg hylede bagefter ;)
  Men korthåret eller ej - med den kjole skal hun nok blive den flotteste til ballet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tror ikke du er den eneste, der har fortrudt klipningen bittert. Hvis dukkerne så bare havde egnet sig til at få klippet håret, som Christina skriver... Men det stritter så underligt :-)) Og tak :-))

   Slet
 6. Så fin hun er hende barbie, både med smart frisure og flot kjole :-) det er fedt når man selv kan lave legetøjet til børnene :-)

  SvarSlet
 7. Årh, bliver helt misundelig på Emma - det var jo sådan mine dukker skulle ha' set ud! ;o)

  SvarSlet
 8. Ha! Lige præcis sådan ha min yngste det også med ting og sager i øjeblikket. Jeg orker sjældent at købe noget som helst af det hun ønsker sig for det vare sjældent ret længe med ønsket (og da slet ikke hvis hun får det opfyldt) og hun har i forvejen en hel reolfuld af nedarvede bamser som hun elsker. Ellers hænger barnet jo mest med hovdet nedad (hun har hænder som en arbejdesmand) eller er igang med at lime dimser sammen.

  Jeg synes din kjole er super fin og så er den jo unik hvilket på et rigtigt bal gulv ville være det allervigtigste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, unikt er bedst :-)) Og den der 'jeg-vil-have-ellers-dør-jeg' fylder altså meget hos mange børn, tror jeg - her lyder det ved hver TV-reklame 'mamma, kom, kom, kom, den vil jeg have - og den - og den'... Hvor lyder det dejligt med din pige, der hænger på hovedet eller limer dimser - fantastisk!

   Slet
 9. Så fint, så fint.... hvem ønsker ikke at komme til bal i sådan et skrud?

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tak Stine - måske skulle man forsøge sig med en voksenmodel ;-))

   Slet
 10. Svar
  1. Ida, Ida, Ida - den er jo lilla og ikke blå... Så det er hverken en Brøndby eller svensker-Barbie ;-)) Knus!

   Slet
 11. Den fri fantasi er som regel den bedste. Lækker Barbie i flot balkjole.

  SvarSlet
 12. He he, min Skipper dukke har næsten samme frisure, også klippet af mig :)

  Men rigtig fin kjole, du har fået lavet til barbie.

  Rigtig god weekend og pinse, hvis I ellers holder det ;)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er vist nærmest en virus, det der med at klippe Barbie-dukkerne :-))) Rigtig god weekend og pinse til jer også - vi skal til dåb søndag og mandag er hverdag igen, så da arbejder jeg også (dog hjemmefra, skønt :-))
   Knus!

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)