MUMS!
Jeg har efterhånden bagt den utallige gange, og det slår altså aldrig fejl - alle er vilde med den....
Opskriften får I her...
Ingredienser:
3 økologiske æg
3 dl. sukker
3 dl. hvedemel
1 tsk vanillesukker
3 tsk bagepulver
1,5 tsk stødt kanel
1 tsk stødt kardemomme
0,5 tsk stødt ingefær
1 knivspids salt
1,5 dl solsikkeolie
4,5 dl fintrevne gulerødder
Frosting:
60 g. blødt smør
4 dl. flormelis
1 tsk vanillesukker
reven skal af 1 lime eller citron
100 g. Philadelphia ost
1. Forvarm ovnen til 150 grader (varmluft).
2. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt - tag dig god tid, så det bliver rigtigt luftigt.
3. Bland alle tørre ingredienser og vend dem i æggemassen.
4. Tilsæt solsikkeolie og revne gulerødder.
5. Fyld dejen i en smurt springform, 24 cm i diameter - gerne med rasp eller kokosmel mellem smør og dej.
6. Bages midt i ovnen i ca. 55 minutter. Test med en strikkepind midt i kagen - den må ikke blive klistret.
7. Lad kage køle af.
8. Pisk alle ingredienser til frostingen cremet.
9. Dekorer kagen med frostingen.
10. Spis!!
Om nom nom.. Skulle man mon bage her i weekenden?! :D
SvarSlet