søndag den 25. marts 2012

Lykken er....nye sko!

Specielt hvis de blinker... Og man har plaget om et par i et halvt års tid (onde, onde forældre der slet ikke forstår charmen ved et par sko, der blinker...).

Så kan man faktisk blive så glad, at man allerhelst vil sove med skoene fastlåst mellem sine små arme. Men de fik dog allernådigst lov til at putte i hylden ved siden af sengen i nat, inden de skal vises frem på dagis i morgen :-))

Emma fik selvfølgelig også et par blinke-sko - hendes er hvide, lyserøde og med sølv-glitter. Totalt tøset.... De er dog parkeret i entréen sammen med alle de andre sko...
Sådan er man jo så forskellig :-)


Det har været en skøn weekend - familiehygge, tøsehygge, havearbejde, stand-up show, bobler, shoppetur (efter blinke-sko selvfølgelig...) og så endnu mere tøsehygge....

Så kan ugen bare komme an!

4 kommentarer:

 1. Årh, det lyder som en skøn skøn weekend... Og hold op, hvor kært med de sko :)

  KH!

  SvarSlet
 2. Sko der blinker er bare det fedeste!

  SvarSlet
 3. Blinke sko ER altså noget særligt. Havde en grædende dreng da hans blev for små (han fik et par i efteråret).

  Heldigvis fandt jeg en bog om willi, der fik nye blinkesko - så nu nøjes vi med at læse den ;o).

  Men jo, spiderman eller blinke sko er det største herhjemme. Heldigvis lykkes det at overbevis ham om at de "hurtig-løber-sko" mor havde købt også kunne gå an ;o)

  SvarSlet
 4. Betine, tak, det var en deeeejlig weekend :-)

  Stjernegoide, det tog mig lidt tid at forstå det, men ja - du har ret :-)

  Pia, haha, det var godt fundet på med hurtig-løber-skoene! Vi har haft store problemer med Kalle og sko/støvler de sidste par uger, han er inde i en mindre eksistenskrise, hvor det er svært at være 4 og andre er 5.... Men nu er problemet med skoene vist endelig løst :-)

  Knus!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)