søndag den 19. februar 2012

Verdens bedste Otto - 1,5 år

For 1,5 år siden så han sådan her ud, bare nogle timer gammel:
Og nu er han sådan en stor fræk bandit:


Som har 12 tænder, bruger str. 6 i ble, elsker majs men hader ost, og mange gange dagligt synger sin favoritsang "Lilla Snigel, Akta dig" ("Niania, akta dig, akta dig, nananana DIG").

Desuden kalder han sin mor for "Amma", far for "Abba" og bruger lige så ofte ordene omvendt (+ på diverse andre familiemedlemmer). Han kan sige "ampa" (lampa),"hrhr" (ko, gris, hund - ja faktisk et hvilket som helst dyr), "DÉR", "Nan" (banan), "Æ-Æ" (æble), "narj" (nej), "hn" (ja) og repeterer en hel masse andre ord, når vi siger dem først.

Han elsker sine søskende, krammer gerne, sender luftkys til højre og venstre og er næsten altid den største solstråle (med mindre han ikke får sin vilje - han er nemlig også en bestemt fætter). Og så er han lige nu vild med STORE sko :-))

7 kommentarer:

 1. Han ser så skøn ud den lille store Otto. Det er en vild udvikling de små mennesker gennemgår på, hvad der for os store mennesker er en relativ kort tid. Det er et under hver gang man får lov til at opleve det på nært hold. Hvordan gik mon jeres tøndeslagning?
  Knus Mette

  SvarSlet
 2. -og herligt billede med de store sko :))

  SvarSlet
 3. Hvor er han bare mums og dejlig - sjovt med børn og voksne sko. Mine vidste heller ikke noget sjovere, da de havde samme alder :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er han bare sød. SÅdan en stor bandit..:-) Man skulle næsten tro han taler hebraisk. Mor hedder imma og far hedder abba..:-)
  Kh V

  SvarSlet
 5. Min lille baby är inte längre ngn baby, känns vemodigt att vi inte kommer ha ngn baby i familjen längre... Men vi får i gengäld en fantastisk liten glad kille!

  SvarSlet
 6. Hvor er han kær - og født samme dag og år som min mindstepige:-)

  SvarSlet
 7. Mette, Tak! Det er altså vildt og stort med de små og deres udvikling... man føler sig så beæret over at få lov til at være en del af det :-)) Og tøndeslagningen gik fint - den fik nogle ordentlige dask, den papkassemand - så ku han lære det, hehe. Knus!

  Bettina, Tak! Jeg har et lignende billede af mig selv i samme alder i min mors træsko :-))

  Vibeke, Tak! Hehe, så det er det han siger :-))

  Lange, du er dejlig!!

  Marianne, Tak! Hvor er det hyggeligt at din datter er præcis lige så gammel som Otto :-)) Tillykke med hende!!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)