mandag den 16. januar 2012

Tøse-krea-weekend

For mig er det total luksus - at være på tøseweekend med en god veninde i sommerhus og med et eneste gøremål: at være kreative (og så selvfølgelig lade snakketøjet køre - konstant :-)) Så pyt med manglende vand (tak til naboen for at stille sin vandhane til rådighed!) og manglende søvn pga. lidt for meget vin.... (jeg gør det aldrig mere - den har man ikke hørt før, vel??) Det har været en skøn, skøn weekend :-)

Her kommer en gang billedspam af weekendens kreative produktioner - smykker, fugleophæng, dekorerede skåle og hjerteophæng til døre.
Sådan en weekend kan klart anbefales!!


Inspirationen til disse er hentet her...


Gamle knapper bliver fantastisk fine smykker

Sannes hjerte - mit blev aldrig færdigt. Men så er der jo god grund til at lave en DIY
på det snart :-)


6 kommentarer:

 1. Hvor dejligt med sådan en weekend med kreahygge i fokus. Fine ting i har fået lavet. Sødt hjerte.

  SvarSlet
 2. Wow det lyder som en hyggelig weekend! Alt der indebærer at sove længe eller en nat uden afbrudt søvn lyder jo godt i mine ører hehe :-) Og sikke nogle lækre ting i har fået kreeret!

  SvarSlet
 3. Sikke da en god idé sådan at afsætte en hel weekend til kreahygge, og så har I jo lavet nogle rigtig dejlige ting

  SvarSlet
 4. Ffluwer: Takker, ja det er virkelig luksus at kunne bruge et helt døgn på bare at være kreativ og snakke venindesnak - uden afbrydelser :-)
  Martina: Haha, det kender jeg godt, det der med søvnen... Det var jo også min tanke inden jeg fik fyldt lidt for meget rødvin og mousserende i min følsomme mavse... Så søvn blev der altså ikke meget af..
  Lydert: Tak, det kan varmt anbefales :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en skøn weekend. sådan en vil jeg også ha´ :-). sjovt jeg sad i går aftes og pyntede den samme krukke fra Søstrenes Greenes :-)

  SvarSlet
 6. Jeg er imponeret over jeres produktion af lækre kreasager!
  Tænk I har nået alt det mellem vin-indtagelse og venindesnak :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)