tirsdag den 17. januar 2012

Et forsinket kig på julekjolen..

Selvom julepynten for længst er gemt væk, drillenissen er flyttet videre med hat, kurv og træsko, og juletræet ligger trist og henslængt i haven, kan jeg ikke lade være med at vise en lille-bitte julesag frem her. Jeg fik nemlig aldrig vist fine Emma i sin fine julekjole - som jo faktisk havde fungeret året rundt, hvis det ikke var for de s.... meget søde små nisser, der danser rundt og rundt.

Åhh, hvor er hun altså bare lige til at kramme her...


6 kommentarer:

 1. Kære Bodil!

  Jeg kan desværre ikke kommentere retur på min egen blog lige for tiden, men det glæder mig meget at vi kan følge lidt med i hinandens verden her -og så pønser jeg på at sende dig en mail en af dagene.

  Ja, for søren hun er til at kramme din Emma, og hvor hun ligner dig!

  Knus Mette

  SvarSlet
 2. Sikke en fin julekjole og sikke en fin lille julepige!!

  SvarSlet
 3. Hvor er hun bare kær :-) og rigtig fin kjole.

  SvarSlet
 4. Ja det er hun! ;o)

  Er den to-del eller kjole? For "overdelen" er da også vild kær. Når du viser hende/kjolen frem, må jeg indrømme at jeg drømmer om engang at få en lille pige også...hvad mon der skal til for at overtale manden til en 3'er (det bliver MEGET svært er jeg bange for). ;o)

  Kh. Pia

  SvarSlet
 5. Næ hvor sødt :) Kig forbi min fotokonkurrence!
  -Freja
  //frillersworld.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Kære Mette, den mail vil jeg glæde mig til - og også til at følge med i jeres verden :-) Fantastisk at vi 'løb' ind i hinanden igen herinde i blogland! Knus!
  Kære Camilla, tusind tak :-)
  Kære Marie, tusind tak :-)
  Kære Pia, det er en nederdel som tilfældigvis passer rigtigt godt sammen med toppen - den er fra det svenske økotøjmærke Blingo (blingo.se), som faktisk har nogle rigtigt fine ting. Og 3 børn er slet ikke så tosset, de har virkelig stor glæde af hinanden efterhånden :-)) Knus
  Kære Friller, tak, jeg kigger forbi :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)