tirsdag den 27. december 2011

To arkæologer flytter ind...

I 1,5 time har E & K siddet dybt koncentreret og skiftevis hamret, hakket og børstet i en sten.... Jeg tror det er første gang nogensinde, at de har været så koncentrerede i så lang tid :-) Og det er selvfølgelig ikke hvilken som helst sten - for i stenen ligger der et dinosaurus-skelet gemt, som de små arkæologer skal grave frem. Det er en af årets spændende julegaver - tusind tak onkel Søren og tante Marie!6 kommentarer:

 1. Jeg kan let forstå hvorfor de er helt fordybede i den sten... Spændende gave!

  SvarSlet
 2. Ej sikke en spændende gave, ved du hvor den er købt. Fine hjemmelavet gaver du har lavet også

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt huske første gang vi havde sådan en sten i huset. Det var simpelthen vild glæde og forventning. Man kan faktisk også lave dem selv har jeg set og det er måske en god ide til en børnefødselsdag.

  SvarSlet
 4. Tak Tina :-)
  Ævlebævle, den er købt i Göteborg, men findes sikkert også i Danmark - mærket er Spiegelburg, som også står bag Prinsesse Lillife og en hel masse andet legetøj. Arkæologisættet hedder T-Rex World Dinosaurier Ausgrabungsset. Og tak for rosen til de hjemmelavede gaver :-))
  Marina: I har da prøvet alt i jeres familie :-)) Min bror mente faktisk også at man kunne lave dem selv, måske i ler?? En sjov idé under alle omstændigheder - og mange timers underholdning!

  SvarSlet
 5. hvor ser det super hyggeligt ud! En super god gave! Dejligt med ting de små kan fordybe sig lidt i! Og sikke flotte hjemmelavede gave du har kreeret!

  SvarSlet
 6. Ej, hvor en god idé!!! Er sikker på at den også ville have bragt glæde her ;o)

  Tak for din søde julehilsen - håber også at I har nydt/nyder juledagene - det ser sådan ud.

  Er i øvrigt vild med dit billede af julemandens besøg - wauw et stemningsbillede!.

  Knus Pia

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)