onsdag den 7. september 2011

Fra nul til novice i Illustrator :-)

Min ilddåb i Illustrator = et selvportræt :-) Jeg er begyndt på et introduktionskursus i grafisk design, hvor jeg forhåbentlig lærer at bruge Illustrator på basis-niveau. Og det er altså ikke helt let - men sjovt! Og selvom det ikke ligefrem er et mesterværk, jeg har kreeret, er det så ikke meget godt gået af en, der aldrig har rørt programmet før?

Det røde billede er min egentlige aflevering - det skulle nemlig være et portræt i sort, hvid, evt. grå og en farve + et ord til at beskrive mig selv. Og kreativ var altså det første ord, der faldt mig ind....

Fik for øvrigt den skønneste pakke med posten i dag. Hvad der var indeni, får I at se i morgen :-)

3 kommentarer:

  1. Wow hvor sejt, jeg har selv planer om at prøve kræfter med programmet. Har du selv prøvet dig frem eller taget et kursus? ;o)

    SvarSlet
  2. Tak :-) Jeg forsøger at følge et distance-kursus, men det er svært at finde nok tid mellem arbejde og hverdagssysler. Tror man kan ret let kan lære programmet med en god introduktionsbog :-) Så det er bare med at komme i gang :-)

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)