tirsdag den 6. september 2011

Mere IKEA-redesign....

Sidder i toget på vej hjem efter et par dages undervisning på Designskolen i Kolding og er gennembombarderet med kreative indtryk. Det har været super fedt og inspirerende at være i det kreative miljø og opleve de studerendes tanker og idéer. Skal ærligt indrømme at jeg flere gange ønskede mig 15 år yngre og i gang med en uddannelse der, men ved eftertanke er jeg nu også meget glad for livet som det er nu.... :-)

Faldt pladask for dette redesign af en IKEA-lampe, som jeg faktisk selv har hængende i original form i min stue - Maskrosen. Jeg er egentlig ret glad for lampen som den er, men skulle jeg på et tidspunkt blive træt af den, skal den da helt klart have sådan en omgang her.... Til gengæld kan man jo så bruge resten af lampen til vægdekoration i stedet? Det er da den ultimative genbrugstanke eller?

Maskrosen i nye klæ'r - fra Designskolen i Kolding

4 kommentarer:

 1. Vad coolt!! Riktigt snyggt! Sjysst med lite färg och olika former. Du är så kreativ :)

  SvarSlet
 2. Ej hvor er den cool! Jeg har længe ønsket mig den lampe, men har ikke rigtig plads til den (den fylder jo noget kun) - Min trang til at eje den er bestemt ikke blevet mindre af at have set dit indlæg her!

  SvarSlet
 3. @Mats: tack snälla du, men det är tyvärr inte jag, som kommit på idén. I wish.... Men kan tänka mig den i många olika färger och formar :-)
  @Dorthe: den er altså også skøn, den lampe - og nu fås den faktisk i en mindre version (vi blev faktisk lidt overraskede, da vi fik den store op i vores stue - man er nærmest nødt til at gå rundt om den :-))

  SvarSlet
 4. Ja den lampe inviterer i den grad til at lege. Min søster har den helt store version og først havde hun den som en kæmpe stor rosen kugle med silkepapir groft revet i forskellige røde nuancer. Det så helt vild flot ud men var lidt overvældende. Nu har hun halveret den og sat den op på væggen, med hvidt silkepapir. Det er super flot.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)