torsdag den 8. september 2011

Gaveleg... Vil du lege med?I går modtog jeg den fineste pakke med posten fra Sara - fyldt med alverdens lækkerier... Se bare her:
- den smukkeste nålepude i retrostoffer
- lidt godt til ganen (chokolade, mmm.... )
- skabeloner og stof til patchwork-bolde (hvordan vidste du mon, at jeg længe gerne har villet i gang med det? :-))
- broderigarn i en skøn gul farve
- en stjerne til at hænge i vinduet
- vandperler (glæder mig meget til at prøve dem)
- en skøn pink kasse med pailletter, stjerner og andre små kreadimser
- to folde-selv æsker

Tusind, tusind tak for de fine ting, Sara! Jeg er i fuld gang med at samle en pakke til dig, som vil blive sendt afsted med posten i morgen eller lørdag :-)

Nu glæder jeg mig rigtigt meget til at sende legen videre!

Reglerne er som følger:
De første to, der skriver en kommentar til dette indlæg, modtager en gave fra mig. Herefter skal de sende en gave retur til mig og sende legen videre til to andre. Indholdet er helt op til dig.

Hvem vil lege med?

Emma hjælper spændt med at åbne den fine pakke

7 kommentarer:

 1. De er så hyggelige de pakkelegen, har godt nok været med en gang (mangler stadig at få en pakke retur)...men snupper en tur mere ;o)

  SvarSlet
 2. Synes det er skøt at se hvad i hver især siger til gaverne, for det er nogen gange svært at finde på, jeg elsker selv at få kreating,
  5 kants skabelonerne er rigtig lækre og bliver ikke så hurtig nusset, og så er de 100% genbrug, de er lavet at sådan nogle plastik side indelere man sætter i mapper for at dele siger ind. glæder mig til at se om det bliver til en bold?
  og pyt skidt med den anden adresse, det var hverken dyrere eller billigere at sende til Sverige, så ved du det til en anden gang :)

  Kh Sara

  SvarSlet
 3. Jamen jeg vil da gerne være med i en omgang pakke leg. Nu da det ikke lykkedes mig at vinde give Æsus fortiden, så må man jo sørger for at få pakker med posten på en anden måde. Tihi.

  SvarSlet
 4. Nej, hvor har du fået mange gode ting i den pakkeleg. Jeg er da helt misundelig.

  SvarSlet
 5. Meget lækker pakke, er helt vild med den nålepude! Heldige dig :o)

  SvarSlet
 6. @Pia og Lise: skønt at I vil lege med! Send mig en mail med jeres adresse, så skal jeg få sendt en pakke afsted til hver af jer i næste uge :-) Min mail er: bebe200procent(at)gmail.com
  @Sara: din gave var fantastisk! Nu håber jeg bare, at min falder i lige så god jord. Er i fuld gang med at sammensætte den, så den skulle gerne være i dine hænder i starten af næste uge.
  @Lisbeth, Rie og Musse: føler mig også som en lykkens pamfilius :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)