fredag den 29. april 2011

Solskin+varme=havetid=manglende blogindlæg....

Det fantastiske vejr siden før påsken har betydet et noget mindre aktivitetsniveau her på bloggen. For der er jo en have og ikke mindst køkkenhave, der trænger til en kærlig hånd efter vinteren. Billeder skal nok følge, når der kommer lidt styr på sagerne. Og så både var vi på og havde besøg i påsken, og det var noget så hyggeligt. Weekenden med palmesøndag var vi i sommerhus hos vores gode venner fra København med blæst og hav, ild i pejsen, børnehygge, god mad, vin og en masse snakkeri. Og weekenden efter indtog vores søde venner fra Århus vores hus og så stod den ellers på påskesjov, børnelatter, mere mad og vin, snikke-snakke, skovsudflugt og lidt småshopping. Skønt!

Vi hængte påsketegninger op til påskeharen - og tænk jer, næste dag var de væk! I stedet havde påskeharen skrevet et brev og lagt æg i haven....

Vi fik påskeæg!
Smukke Freja og frække Jonathan - og alle fire banditter samlet i sukkerglæde

En lille forårssolstråle

Ved Statarmuseet udenfor Malmö - et godt kaffe-hygge-sted med eget grønt og frugt!


Kalle vil så gerne kunne flyve - og så elsker han at nulre hår - sit eget, mammas, farmors, pappas..... Alt du'r (men mammas er nu bedst ;-))

1 kommentar:

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)