fredag den 26. september 2014

Kastanjetider

Så er det her igen! Det brune guld... De runde, blanke, lækre kastanjer, der samles og fyldes i alle små børns jakkelommer, bukselommer, skoletasker, cykelkurve, gymnastikposer - ja selv i strømperne har mine børn præsteret at komme hjem med sine kastanjer.

At kastanjerne er populære, er der altså ikke noget at sige til. De er et af naturens bedste krea-produkter og kan bruges til ALT muligt. Med eftertryk på ALT: kastanjedyr, smykker, legetøj, boligindretning etc. Og så findes der selvfølgelig de kastanjer, der kan spises (men det er altså ikke den samme slags som dem du laver dyr af!).

Savner du inspiration, så se f.eks. vores sjove kreationer her, her og her - eller Baduts fine kreationer her. Søger man på Pinterest finder man også en masse sjove og frække kastanjedyr, der kan inspirere selv den største skeptiker.

Så afsted med dig - ud at fylde alle lommerne!1 kommentar:

  1. Kastanjesæsonen er tidligt igång i år, men sådan er der jo så meget der har det efter den varme sommer.

    I weekenden skal vi lære vores udveklslingsstuderende fra Florida hvordan man laver danske kastanjedyr. det bliver bare hyggeligt.

    Tak for linket til Badut, det gør mig altid glad og der er faktisk allerede en lille håndfuld nye kastanjeideer klar til bloggen så der bliver også lidt nye ide at kikke ind efter i år.

    Rigtig god kastanjefornøjelse og rigtig god weekend.

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)