mandag den 25. august 2014

Ugen der gik...

...var god, men gik alt, alt for stærkt. Mandag var første skoledag i 1. klasse for de to store - nok en større begivenhed for mig end for dem. De var så søde og små med deres store skoletasker og hver sin nye klasse (delt for første gang!), og som forælder er man nok altid en smule bekymret for sine små pus. Hvordan kommer det til at gå med venner og lærere, føler de sig udenfor, lærer de noget, er det godt at de er i hver sin klasse etc.??? Den første uge er heldigvis gået helt uproblematisk, så jeg forsøger at pakke mine bekymringer ned i mor-skuffen igen.

Tirsdag fyldte Otto 4 år. Min lille, store søn, der kan og vil alting selv og hvis største ønske var et Spiderman-værelse (kommer snart på bloggen). Vi fejrede ham weekenden inden med en rigtig superheltefest. Samme tema som sidste år efter fødselarens eget ønske. Et af de helt store omdrejningspunkter for festen var selvfølgelig lagkagen, der skulle være en rigtig Spiderman-kage, ligesom sidste år. Min skønne veninde Tove, der ejer Frost Cupcakes i Malmö, printede det fineste fotoprint med min lille superhelt og hans store superhelt på sugarpaste til kagen, som vakte store begejstring. Alle unger ville selvfølgelig have en bid af Spiderman! Lige på nær Emma, der hellere ville have Ottos hoved! Ved ikke lige, hvordan jeg skal tolke det?

Sidst på ugen blev det også til et smut på Malmöfestivalen, hvor ungerne klatrede i det fineste hæklede kunstværk, og Kalle viste sig at være en sand sæbeboblemester. Jeg elsker Malmöfestivalen! En masse koncerter, aktiviteter, mad og kunstneriske indslag - helt gratis.

Ugen blev afrundet med en tur i skoven og svampeplukning - så nu er vi helt klar til en ny uge!


3 kommentarer:

  1. Skønne farverige billeder!
    Tillykke med både første skoledage, fødselsdage, og alt det anddet dejlige jeres uge bragte.
    Maj

    SvarSlet
  2. Tillykke med Superhelten - og skønt med "søskendekærlighed" ;o). Dejlige billeder. Knus Pia

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)