mandag den 18. august 2014

Smålandsrejse del 2 - Eksjö, Astrid Lindgrens Verden og Västervik

Flere sommerferiebilleder. Som allerede føles som om de stammer fra en helt anden verden og et helt andet liv. Eller næsten da. For her ruller hverdagen afsted igen - vi voksne startede arbejde i sidste uge og i dag er Emma og Kalle startet i 1. klasse. FØRSTE KLASSE. Hvor gammel gør det lige mig???? Oh well, det er en anden diskussion...

Anden halvdel af vores fantastiske Smålandsrejse. Campingdelen. Hvor vi boede i vores skønne telt med tre rum og fede luftmadrasser (så er det ingen sag at telte!). Efter cowboyeventyret i High Chaparral fandt vi en lille camping ved en sø, Försjön, udenfor Eksjö med smukke solnedgange og solopgange, hvor vi badede (igen-igen), sejlede kano og vandrede i den smukke nationalpark med bjergkløften Skurugata og bjergtoppen Skuruhatt. Helt spektakulært! Området var desuden fyldt med sprængfyldte, modne blåbærbuske, hvilket fik Kalle til gang på gang at udbryde "Dette er paradiset!". 

Derfra gik turen til Astrid Lindgrens verden (også helt fantastisk!) og Lysingsbadet camping i Västervik. Begge steder tog os med storm - Astrid Lindgrens verden var så utroligt fint med skuespil i topklasse, og det var rigtigt skægt at gå rundt i de forskellige huse og verdener fra Astrids mange fortællinger. De sidste dage på turen badede vi i både pool og hav på Lysingsbadet, der ligger meget smukt ud til skærgården. Åhh, take me back there! 


3 kommentarer:

 1. Det lyder virkelig som en dejlig ferie! Hvor er det en sød kommentar fra Kalle.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Sikke skønne billeder. Det lyder bare som en helt fantastisk sommerferie. Børn i 1 klasse er altid lidt vildt synes jeg. Så starter den rigtige skole og alt det meget man skal holde styr på men de bliver også så store og stærke.

  Mine er jo efterhånden rigtigt store. Lige om lidt er min ældste færdig med folkeskolen og klar til at rejse et år ud i verden. Det er vildt kan jeg godt sige dig. Jeg kan faktisk næsten ikke rumme det...

  SvarSlet
 3. I bor i et meget smukt land. Sikken oplevelse den ferie må have været for jeres unger med den storslåede natur og Astrid Lindgrens verden. 1. klasse er vildt, men Bodil, Frederik er lige startet i 7. og skal konfirmeres næste år, hvordan kan det lade sig gøre når jeg stadig er ca. 18..??

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)