torsdag den 8. maj 2014

Easy peasy skirt

Med en datter, der stædigt nægter at iføre sig andet end bukser, er det ikke mange kjoler, der ryger gennem den gamle Bernina. Faktisk er det ikke meget af noget, der ryger gennem symaskinen for tiden. Toiletrenovering og havenørklerier har helt taget over alt hvad der bare minder om kreativ energi. Og det er faktisk helt ok, selvom det trækker lidt i syfingeren. For her bliver sågu flot - både inde og ude.

En enkelt, lille, sommerlig nederdel efter Trines Easy Peasy Skirt model røg dog gennem maskinen i weekenden. Ikke til Emma, næ nej, selvom hun allernådigst poserer i den på billederne. Men hendes bedste veninde går konsekvent i kjole. Totalt modsat E! Tøser, altså!

Nederdelen er en kombination af Trines 2 Skirts, idet jeg har tilføjet lommer. Den er virkelig let at lave, selvom jeg nu ikke helt kan holde mig indenfor Trines 30 minutter (jeg skyder skylden på lommerne - ikke på min egen langsomhed, host host). Men hurtig - det er den. Og sikken et sving der er i skørtet - det er da slet ikke til at forstå at nogen (som i Emma) kan modstå det...6 kommentarer:

 1. Den er super skøn!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Vaks Bodil!!!
  Og skønne billeder i dejlig sol!

  SvarSlet
 3. Sikke en skøn nederdel! Haha, hvor er de bare sjove billederne af din datter med nederdelen, det lader da til at hun har en fest uden lige.

  SvarSlet
 4. Åh skønne Emma, hun er ikke til at stå for!! Min lillesøster nægtede i mange år også alt hvad der havde med kjoler og pynt at gøre, hun blev sågar som eneste pige konfirmeret i bukser. Hun har dog siden hen taget revanche. Lyder spændende med renovering! Ha' en dejlig weekend søde Bodil. Knus herfra :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)