mandag den 21. april 2014

Tour de Rejsekort

Lige inden påske havde Movia inviteret mig til at teste Rejsekortet. Den bedste måde at gøre det på var helt klart i selskab med min dejlige lillebror. Det er ikke så tit, at vi har tid på tomandshånd, så det var skønt bare at have tid til at snakke og opleve nogle af Københavns fantastiske tilbud sammen.

Første stop på ruten var en kop kaffe i brormands lejlighed på skønne Nørrebro for at se de nyeste renoveringstiltag. Derefter forkælede vi os selv med lidt shopping på Nørrebro og en slentretur ved Søerne.Vejret var ikke det bedste, så vi hoppede på bussen til Torvehallerne, der med alle sine fristende specialiteter og lækkerier let kunne opholde mig en hel dag. Vi nåede både at teste nye havtornejuicer, spise stenaldermad og drikke en af Københavns bedste kopper kaffe. Det er godt at jeg ikke bor lige om hjørnet, for her kunne jeg let købe mig fattig...Videre med Metro til Paladsbiografen, hvor dagen afsluttedes med popcorn og den meget visuelt flotte og underholdende film, The Grand Budapest Hotel. Kan varmt anbefales!
Tak til Movia for en helt igennem skøn dag!Rejsekortet var en positiv oplevelse. Hurtigere end klippekort og billetkøb. Og det minder meget om Skånetrafikens Jojo-kort, som jeg har brugt i flere år. Det er selvfølgelig en vanesag at bruge det - specielt at huske udcheckningen. Men vaner har det med at komme hurtigt...

3 kommentarer:

  1. Det lyder da bare til, at i har haft en rigtig hyggelig dag - så er det jo dejlig, når man kan være med til at teste rejsekortet og samtidig få en hyggelig dag ud af det, med en masser nye minder og en man holder af.

    SvarSlet
  2. Det er alt for længe siden at jeg har haft en dag i København og jeg har fx endnu tovehallerne til gode. Lyder dejligt alt sammen, ikke mindst det fantastiske at have en dag på tomandshånd med en man holder af.

    SvarSlet
  3. Nice information, valuable and excellent design, as share good stuff with good ideas and concepts, lots of great information and inspiration, both of which I need, thanks for all the enthusiasm to offer such helpful information here. Now i need to my blog friv 2 | friv 2014


    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)