søndag den 9. marts 2014

MGP-lørdag

Det har været en weekend i musikkens tegn. Lørdag og søndag har jeg øvet sang og teater med mit kor som forberedelser til efterårets forestilling. Og lørdag aften holdt vi en rigtig MGP fest på hjemmebane. Manden havde lavet god middag, og ungerne havde forberedt fest sammen med farmor og farfar til jeg kom hjem. De er nu blevet så store, at MGP er et rigtigt hit, og der danses i allerbedste showdancestil til alle svingende melodier foran skærmen. Det er SÅ skægt og sødt. Og med alle de svenske del-finaler har der været rig lejlighed til at danse løs (og grine!) weekend efter weekend.

Til middagen testede vi de færdige saucer fra Knorr, som I kunne vinde her på bloggen (jeg mangler stadig at høre fra vinderen!). Steaksauce til en entrecôte og bearnaise til en laksefilet. Ærligt talt, så kan smagen ikke slå en hjemmelavet sauce, som der er kælet for fra første smørklat til færdig sauce. Men det er en let og helt ok løsning for alle os, der ikke har de store talenter ud i saucekunsten. Og jeg kan godt lide, at man ikke har brugt kunstige konserveringsmidler, farvestoffer og smagsforstærkere. Personligt kunne jeg dog godt ønske mig, at smagen havde været lidt kraftigere og mere krydret, men det er selvfølgelig en smagssag - og jeg gætter på at man har valgt at lave en mild variant for at ramme så bred en målgruppe som muligt.
2 kommentarer:

  1. Hvis vinderen ikke melder sig, skal jeg nok passe på kanden;-)

    SvarSlet
  2. Ser godt ud - meeen hjemmelavet er bare bedst.

    - Ann

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)