onsdag den 5. marts 2014

Få en stor cirkusoplevelse med Happy Meal

Når man træder ind i et cirkus-telt åbnes der op for et forunderligt, magisk og fortryllende univers. Duften af savsmuld, svævende cirkusprinsesser i trapez højt over manegen og sjove klovne med gakkede gangarter - det er en oplevelse for alle sanser. Vi har været afsted med de to store én gang for et par år siden, og det var en uforglemmelig oplevelse - selvom forsigtige Kalle var lidt betænksom over teltets sikkerhed. Mon det kunne falde ned på ham? Det fantastiske univers overvandt dog bekymringerne, og begge unger havde en skøn aften. 

Derfor glæder vi os til at komme afsted igen. Denne gang skal mindstemanden også med. Og forventningsglæden er endnu større i år, for vi skal nemlig se Cirkus Benneweis for første gang.

McDonald's gentager nemlig sidste års succes ved igen at servere en magisk cirkusoplevelse - en børnebillet til Cirkus Benneweis - sammen med et Happy Meal.

Børnebilletterne følger med Happy Meal på McDonalds familierestauranter landet over i perioden 27. februar til 26. marts eller så længe lager haves (400.000 totalt). Billetten kan kun indløses sammen med en fuldt betalende voksen.


Indlægget er sponsoreret af McDonald's.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)