torsdag den 20. februar 2014

Stofshopping på DBA

Jeg har endnu en gang været på DBA og handle stof. Puuh, der var meget, der fristede! Jeg holdt mig dog rimeligt i skindet og har indtil videre 'nøjedes' med et stort stykke Lillestoff jersey med de fineste hjerter og blomster på grøn baggrund. Tanken er, at det skal bruges til en bluse eller nattøj til Emma.

Når man nu både elsker genbrug OG stof er det altså farligt at blive sat til at teste DBAs nye app til iPad. Den er let at bruge, og der er masser af skønne ting "derinde", der bare venter på at skifte ejer. Jeg kunne hurtigt købe mig fattig, for jeg kan godt lide tanken om at sende ting videre, når man bliver træt af dem. Eller har købt for meget. Eller gjort et fejlkøb (det kender vi vist alle?). Ikke mindst for miljøets skyld.

Jeg har tidligere handlet både Liebe porcelænsgreb og vintagestof på DBA - sidstnævnte er bl.a. brugt til babytæppet, som jeg viste i mit forrige indlæg. Det har hver gang været let og smidigt - og med lidt mindre dårlig samvittighed end når jeg handler nyt.


Vidste du at: I 2013 blev der sat 10,2 mio. forskellige varer til salg på DBA. Det svarer til, at der var varer til salg for 41 mia. kroner i 2013. Der er ca. 1,2 mio. danskere, der handler på DBA hver måned, og der er altid mere end 1,4 million aktive annoncer på sitet. Tænk at vi har så mange 'overflødige' produkter at sælge videre - lidt skræmmende og samtidig utroligt skønt, at de ikke bare havner på lossepladsen. Så fortsæt endelig med at 'sende' videre i systemet!

1 kommentar:

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)