torsdag den 6. februar 2014

Bluse - igen igen!

Hele familien har ligget på langs med influenza hele ugen, og der er derfor ikke sket så meget på kreafronten. Men før sygdommen indtog huset, fik jeg syet endnu en bluse i samme jersey-model. Jeg ved det godt - I må efterhånden være ret trætte af at se på samme model igen og igen, men den sidder altså bare godt på mine tre banditter og med 3 styk, der vokser i raketfart, skal der et helt bjerg af bluser til at fylde de tomme hylder i skabene.

Nu er vi heldigvis alle på bedringsvejen og glæder os til en weekend uden sygdom og med masser af familietid, træning (der er jo et lille bitte skiløb på 90 km, som nærmer sig, host host) og forhåbentlig kreatid.

God snarlig weekend!


Mønsteret er igen-igen fra Ottobre, 4/2012

4 kommentarer:

 1. Nej Nej man bliver da ikke træt af at se på samme model. Du laver jo nogle fantastiske sammesætninger af stof hver gang. Så "bring it on" :-)
  90 km på ski - puha det lyder ikke rart :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, sødt sagt! :-) Og ja, 90 km på ski er altså lidt af en anstrengende udfordring - begge gange har jeg sagt "Aldrig mer" undervejs - og nu står jeg så her igen... Men følelsen af at køre over mållinien er altså helt ubeskrivelig.

   Slet
 2. Fin :) Jeg har også så lyst til å forsøke meg på en slik til mine gutter. Kanskje jeg hiver meg ut i det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det er slet ikke svært, når man lige får greb om jerseyen.

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)